Overvågning // IGSS32

IGSS - brugervenligt og alsidigt SCADA-system

 

  igss-scada-software-header-SE_700x150.jpg 

SCADA løsningen IGSS32 fra Schneider-electric (tidligere 7T) er en af de absolut mest udbredte overvågningsløsninger i Danmark, og det er den løsning vi, hos NHL-Automation, oftest anbefaler til vores kunder.

I NHL-Automation er der samlet mere end 15 års knowhow og erfaring med IGSS produktet.

IGSS - Interactive Graphical SCADA System - er et brugervenligt SRO-system til over­vågning, styring og kontrol af industrielle processer.

Vi anbefaler IGSS, fordi det er et ukompliceret og meget alsidigt system, der er let at gå til for både vores kunder og os selv.

Et yderligere plus for mange af vores kunder er at overvågningssystemets store udbredelse inden for spildevandbehandlings-, vandbehandlings- og vandforsyningssektoren medfører en række funktionaliteter, som er skræddersyet til netop disse sektorer.

Vores samarbejde med Seven Technologies går mange år tilbage, og hos NHL-Automation har vi opbygget en meget omfattende viden og erfaring med IGSS.

Symbolbaseret navigation giver glade brugere
Brugervenlighed er et vigtigt succeskriterium for et hvilket som helst softwarebaseret værktøj, og hos NHL-Automation arbejder vi løbende på at optimere navigationen, på de løsninger vi leverer.

Symboler fungerer i navigationshenseende bedre end ord, og for at opnå den bedst tænkelige navigation af overvågningssystemet IGSS har vi udviklet en intuitiv navigationsstandard bestående af letgenkendelige symboler.

Vores symbolbaserede navigationsstandard minimerer behovet for uddannelse i IGSS og gør det let for vores kunder at koble nye brugere på SCADA systemet.

 

  

 

LOGIMATIC       Kirke Værløsevej 20B 3500 Værløse      nhl@logimatic.dk